Yosr.nl-9837

Leraarondersteuner

In het najaar van 2023 wordt de opleiding leraarondersteuner aangeboden. Deze opleiding is bedoeld voor (ervaren) onderwijsassistenten die graag willen doorgroeien naar de functie leraarondersteuner. In samenwerking met Avans+ en besturen uit de regio wordt deze opleiding in Zoetermeer aangeboden.

Het programma van de opleiding leraarondersteuner bestaat uit vier modules, drie vakinhoudelijke modules en de module persoonlijke ontwikkeling. Die loopt als een rode draad door de opleiding heen. Tijdens de opleiding wordt voortdurend een koppeling gemaakt tussen de theorie en de praktijk. Een belangrijk onderdeel van deze opleiding is het reflecteren op eigen handelen.

De opleiding leraarondersteuner duurt één jaar en bestaat uit ongeveer 20 bijeenkomsten van drie uur op de woensdagavond. Startdatum is 1 november. De bijeenkomsten vinden plaats op IKC de Watersnip. Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Op dit moment is de inschrijving voor de opleiding gesloten. Mocht je hier interesse in hebben, maak dit dan kenbaar via campus@opoz.nl.

Wil je meer informatie?

Of heb je een vraag over het scholingsaanbod? Neem contact op met de onderstaande persoon.

IMG_6172 (3)

Karin Kleijn